Upravljanje podacima

Savremeno okruženje od Vaše kompanije zahteva transformaciju poslovanja i prilagođavanje novom digitalnom dobu. Primena digitalnih tehnologija u svakodnevnom poslovanju ima potencijal da suštinski promeni način funkcionisanja kompanija i nameće se kao ključni faktor dugoročnog opstanka.

•Digitalna transformacija predstavlja reorganizaciju/unapređenje poslovnih procesa i samog opstanka poslovanja uz pomoć svih raspoloživih digitalnih alata i tehnologija. U pitanju je kontinuirani proces koji nije uvek jednostavan, ali bez kojeg poslovanje u današnjem svetu zaista više nije moguće.

•Da bi transformacija bila moguća, potrebna je jasna struktuiranost podataka.

•Kroz naš trening upravljanja podacima učimo Vas kako da svoje podatke na najbolji način pretvorite u digitalnu formu, kako da budu pravromeneo dostupni i primenjivi. Program obuhvata upravljanje podacima kroz Excel alat, korištenje pivot tabela za povezivanje podataka. Program obuhvata primenu savremenih alata za obavljanje funkcija kontrolinga – Tabloo.

 

Prvi korak

Na pravom ste mestu da napravite prvi korak. Pošaljite nam svoje podatke i javit ćemo se u kratkom vremenu da vidimo kako da Vam pomognemo.